Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Osta onnittelukortit verkkokaupasta

Osta persoonalliset onnittelukortit netistä. Lähetä kukkakortit tädille ja huumorikortit kaverille. Onnittelukorteista löydät taatusti erilaiset kortit kaikenlaiseen onnitteluun ja muistamiseen. Muistathan myös etsiä meidät Facebookista: tykkäämällä sivustamme voit osallistua vaihtuviin arvontoihin ja voittaa palkintoja!

Yksiosaiset kortit 0,20€/kpl ja kaikki uv-lakatut kortit 0,25€/kpl

Halpaa, eikö totta? Miksi ostaisit kaupoista 2-6 euron onnittelukortit, kun voit tilata laajasta valikoimasta ainutlaatuiset kortit murto-osan hinnalla? Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti ja valittavanasi on lukuisia kortteja äitienpäiväonnitteluista hääkortteihin. Tutustu kortteihin.

Upeat kaksiosaiset kortit vain 1,20€/kpl

Tilaa kaunis kaksiosainen kortti edullisesti, vain 1,20€/kpl. Tilaa 10 kappaletta ja me maksamme toimituskulut! Toimituskulut kaksiosaisille onnittelukorteilla normaalisti 2,00€:a, tilatessa alle 10 kappaletta.

Kaksiosaisia kortteja voit tilata erikseen tai muun lähetyksen yhteydessä.

Muut tuotteet - tilaa yli 30e:lla niin tuotteet tulevat ilman toimituskuluja kotiisi.

Tilaus on helppoa

Tilaa yli 50 korttia kerralla ja me maksamme postikulut. Alle 50 kappaleen ostoissa postikulut ovat 2,00€:a. Etsi haluamasi kortit valikoimastamme, lähetä tilaus ja saat tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa on mukana maksutiedot. Kun olet suorittanut maksun, lähetämme onnittelukortit tilausosoitteeseesi. Helppoa ja yksinkertaista! Katso tilausohjeet.